Nyitóoldal
Cégismertetõ Szolgáltatások Referenciák Elérhetõség Képgaléria Nekünk írták

Cégismertetõ


Üdvözöljük Önt a Montiv Bt. nevében és az alábbi cégbemutatóval ajánljuk szolgáltatásainkat szíves figyelmébe.

Ön egy dinamikusan fejlõdõ cég honlapjára látogatott el.

Cégünk 2002. március óta tevékenykedik az építõipar területén. Az elmúlt évtized tapasztalatainak és az idõközben bekövetkezett hatalmas technológiai fejlõdésnek köszönhetõen ma már rengeteg elégedett ügyfelünk és referenciánk van. Alapfilozófiánk a partnereinkkel való hosszú távú együttmûködés, a megrendelõ és vállalkozó közötti korrekt kapcsolat megteremtése és fenntartása. Volt módunk megtapasztalni, hogy az építõiparban folyó szigorú piaci versenyben történõ helytállás kulcsa az igényes és tökéletes minõségû munka mellett, a magas szintû ügyfélkezelésben rejlik. Különösen büszkék vagyunk eddigi munkáinkra, ezért minden új megrendelõnk megbizonyosodhat a kivitelezett munkáink minõségérõl, számos korábbi munkánk megtekinthetõ.

Társaságunk határozott célja, hogy az általunk kiajánlott beruházóink, illetve kivitelezõink által elnyert projekteket a lehetõ legjobb minõségben végeztessük el alvállalkozóinkkal, és ennek eredményeképpen a megrendelõink elégedettségét vívjuk ki.

Cégünk fizetési garanciát vállal, vagyis minden munka elvégzése után az ügyfeleink kifizetése megtörténik, valamint a munkakezdések elõtt 30%-os munkadíj elõleget vehetnek fel az alvállalkozói szerzõdés megkötése után (további kifizetések részmunkánként kerülnek teljesítésre). Ügyfeleink részére garantáljuk a megbízások valódiságát, illetve a munka hitelességét.

Munkatársainkat úgy választjuk meg, hogy szakértelmük és képesítésük segítségével bármilyen feladatot szakszerûen el tudjanak végezni.

Cégünk sajátossága, hogy maximálisan képviseli a minõséget és a rugalmasságot. Minden esetben arra törekszünk, hogy partnereink kéréseit egyedileg, gyorsan, jó minõségben és pontosan teljesítsük.

A határidõink betartásához rugalmas munkaidõt, szükség esetén hétvégi munkát illetve túlórát alkalmazunk.

Az alábbi címszavak bizonyítják, hogy érdemesek vagyunk a figyelmére:

  • számtalan referencia (középületek, lakóparkok, ipari létesítmények, új épületek illetve felújítások),
  • sok éves szakmai tapasztalat,
  • piaci igények magas szintû, gyors kielégítése,
  • vezetõségünk szakmai szintje megfelel a jelenkor követelményeinek és elvárásainak.

Õszintén hiszünk abban, hogy bizalmát elnyerve, hosszú távú kapcsolatot építhetünk ki egymás között, amely során megfelelõ megoldásokat és lehetõségeket kínálunk az Ön vállalkozásának.


Minõségi munka elérhetõ áron - Montiv Bt.
Montiv Bt. 1042 Budapest, Árpád út 56., telefon: 06-1-231-0770, 06-1-231-0771,
Mobil: 06-20 775-1771, 06-20 775-1772
E-mail: montiv@montivbt.t-online.hu