Nyitóoldal
Cégismertetõ Szolgáltatások Referenciák Elérhetõség Képgaléria Nekünk írták

Nekünk írták


Kedves Montiv Bt!
Ezúton szeretném megköszönni, hogy az elmúlt 10 év folyamán és remélem, hogy a jövõben is együtt tudtunk illetve tudunk dolgozni.
Köszönöm a sok segítséget. Remélem a jövõben is sikeresen fog mûködni az együttmûködésünk.

Üdvözlettel: K-Europa Financial Kft Krisztián Gyula
Budapest, 2018.05.29.

Kedves Montiv Bt.!
Nos, hát én azt tudom mondani, hogy nagyon elégedett voltam veletek. Kicsit bizalmatlan voltam a szerzõdéskötés elõtt, de bebizonyítottátok, hogy a mai nehéz helyzetben is lehet dolgozni. Segítettetek amikor elakadtunk egy kicsit és a fizetésnél is jelen voltatok. Összességében jók a munkáitok és ami a legszimpatikusabb, hogy folyamatosan tudtunk és tudunk nálatok dolgozni.

Tisztelettel: Lehoczky Krisztián
2016.07.15.

Köszönet a Montiv Bt-nek!!
Nagyon köszönöm a gyors és szakszerû munkájukat, nagyon meg voltam elégedve a cégükkel. Különösen a rövid határidõ és a pontosság az, ami meggyõzött. Egy álmennyezetet szerettünk volna lebontani és egy falat kiütni, ami az álmennyezet alatt futott. Átalakítási munka volt. Kiderült, hogy vasgerendák tartják a födémet, az álmennyezet ezt takarta. Szakszerûen megvizsgálták, dokumentálták és megnyugtattak, hogy az alátámasztás is szakszerûen lett elvégezve. A munka végül is megfelelõ minõségben lett kivitelezve.

Üdvözlettel: Kontra Sándor
2016.06.02.

Tisztelt Montiv Bt!
Köszönöm a munkájukat, jó lenne, ha minden ember így dolgozna az építõiparban, mint Önök.

Tisztelettel: Kerti Péter
2015.05.18.

Kedves Montiv Bt!
Tökéletesen meg voltam elégedve a cégükkel. Nagyon kedvesek , illedelmesek és segítõkészek voltak. Mindent elmagyaráztak gondosan, precízen áttekintettek mindent, amit szerettünk volna megtudni az átépítésünkkel kapcsolatban. A javaslatot pontos határidõre elkészítették, és szép, igényes munkát végeztek az otthonunkban. Köszönjük szépen!

Üdvözlettel: Balázsik Árpádné
2015.01.16.

Kedves Montiv Bt!
Több éves kapcsolatunk alatt az általam kiadott munkákra mindig megfelelõ alvállalkozó csapatokat biztosítottak cégem számára. A továbbiakban is az Önök vállalkozóival szeretnék együtt dolgozni, és számítok az Önök segítségére. A mai világban tiszteletre méltó, hogy az Önök cége 10 éve mûködik sikeresen.

Üdvözlettel: Joó Lajos Generálkivitelezõ
2014.09.26.

Kedves Montiv Bt!
Köszönöm a lehetõséget, hogy a céges oldalatokra felkerülhetek. 3 hónapos szerzõdésünk óta csak jót mondhatok el a cégetekrõl. Kiválóak a munkafolyamatok és a hozzáállásotok. Nekem régen más cégnél volt már rossz tapasztalatom, de ti bebizonyítottátok, hogy vannak még becsületes cégek akik a vállaltakat teljesítik is. Nagyon kellemes meglepetés nekem a Montiv Bt. Várom a további munka ajánlataitokat.

Tisztelettel: Holler Rudolf Vállalkozó
2013.06.08.

Nem találkoztunk még az építõipar területén hasonlóval. Csak oda adtuk a kulcsot a Montiv Bt-nek és átvettük a munka befejeztével. A bútorokat, berendezéseket elmozgatták, a laminált parkettát és a járólapokat lerakták, a futést felújították, a festés-mázolást megcsinálták. FELTAKARÍTOTTAK MAGUK UTÁN MINDENT és a bútorokat visszarakták a helyére. Nagyon meg voltunk elégedve a Montiv Bt. által levezényelt felújítási munkára.

Tisztelettel: Kis-Ferenc János Magán megrendelõ
2013.05.02.

Szeretnénk minden segítséget megköszönni, az elejétõl egészen a munka folyamatok befejezéséig . Nagyon rugalmasak, segítõkészek és kedvesek voltatok minden szempontból. Ajánlani fogunk benneteket a kollégáink körében! Köszönünk még egyszer minden segítséget!

Üdvözlettel: Herkó Kristóf Vállalkozó
2012.04.27.

Köszönettel tartozunk mindazért a segítségért, amelyet Önöktõl kaptunk. Ráleltünk arra a helyre, ahol megélhetésünket biztosították és folyamatos munkákkal látták el a vállalkozásomat. Remélem, hogy sokan megtalálják Önöket, ajánlani fogom ismerõseimnek.

Üdvözlettel:Hargitai Katalin és Hargitai Ferenc Vállalkozók
2012.01.30

Köszönet a Montiv Bt-nek, hogy a nehéz idõszakokban is mellettünk álltak, segítették a munkánkat. Örülünk, hogy Önökre találtunk, és remélem, hogy a továbbiakban is sikeres lesz az együttmûködésünk.

Tisztelettel: Józsa József Egyéni vállalkozó
2011.09.26

2008 õszén vettem fel a Montiv Bt-vel a kapcsolatot, pont jó volt az idõzítés, ugyanis még a tavalyi évben is szükségem volt segítségre a 'gazdasági válság' nehéz idõszaka miatt. Az Önök cége mindig gyorsan és pontosan dolgozott a munkák elõkészítésénél, az építkezések minden fázisában rugalmasan állt hozzá a felmerülõ kérdésekhez. Amennyiben folyamatos munkára van szüksége cégének, az esetben mindenképpen gondolni kell rájuk!

Csanádi Tamás ügyvezetõ
2011.03.06.

Köszönet a Montiv Bt-nek, hogy a terveink megvalósításában megbízható partnerként vettek részt. Munkájuk során velünk egyeztetve, rugalmasan együttdolgozva tudtuk határidõ"re átadni az épületeket, a közös munka eredményeként sikerült folyamatosan lekötni a kapacitásunkat, így más területekre is összpontosíthattam, illetve a létszám állományomat kibõvíthettem.

Q9 Ferenovál Kft , Hartmann Ferenc ügyvezetõ
2010.09.26.

A Montiv Bt-vel kötött szerzõdésünk sikerességét szeretném megköszönni. Tapasztalataink pozitív eredményt mutatnak. Együttmûködésünk 5 hónapja alatt rendkívül elégedettek vagyunk és örülünk, hogy együtt végezhettük el az Arena Plaza takarítási munkálatait. Cégünk továbbra is együtt kíván mûködni Önökkel és várjuk a további felkéréseket.

Tisztelettel: Révész Sándor ügyvezetõ igazgató
2008. december 17.

Cégünk, 2006. év óta veszi igénybe a Montiv Bt. szolgáltatását, amely mára nélkülözhetetlen segítséget nyújt cégünk számára. Több kivitelezési munkáinál vettünk részt, és örömmel állapítottuk meg, hogy gördülékenyen zajlottak le és az Ön és kollégái segítségével. Külön köszönet Pappné Ibolyának, aki mindig udvarias és tárgyilagos tájékoztatást biztosított munkatársaim számára. A jövõben is számítunk a Montiv Bt. segítségére.

Tisztelettel: Orbán Péter
2008. augusztus 22.

Tisztelt Montiv Bt.!
Közel fél éves kapcsolatunkra visszatekintve nagyon meg vagyok elégedve, hiszen folyamatosan le tudom kötni a kapacitásomat a cégük segítségével. Eddig problémát jelentett a folyamatosság megoldása, de az Önök szakmai tapasztalatával mára már több lábon állok.

Üdvözlettel: Kálmándi János vállalkozó
2008. május 9.

Tisztelt Magyar Úr!
Az elmúlt két és fél év alatt csak jó tapasztalataim voltak a Bt-jével kapcsolatban. A megrendelt munkáik között mindig valós szándékot tapasztaltam. Köszönettel tartozom, hogy cégük biztonságot és garanciát nyújt számomra ebben a nehéz világban.

Tisztelettel: Kõvári Gábor ügyvezetõ igazgató
2008. október 4.

 


Minõségi munka elérhetõ áron - Montiv Bt.
Montiv Bt. 1042 Budapest, Árpád út 56., telefon: 06-1-231-0770, 06-1-231-0771,
Mobil: 06-20 775-1771, 06-20 775-1772
E-mail: montiv@montivbt.t-online.hu